Ilknur_emin Kızlar benim gibi birgün deli gibi kusan diğer gün sadece bulantı çeken varmı birde sizce karın ağrısı normal mi
flz355 Ilknur_emin Bende 11 haftalıgım. 7.haftamda her gun 5 6 defa kusuyordum 8. Haftadan sonra kesıldı bırden. Hıc kusmamaya basladım. Bana da anormal gelmıstı ama kontrole gıttıgımde her sey yolundaydı:) her gun olmaması da gayet normal . Şuanda benımde bı oluyo kusmalarım bı sadece bulantıyla kalıyo.
Tlysfk Ilknur_emin vallahi 6.haftadan sonra bulantım başladı ilk hafta çok kötüydüm serum takıldı. Sonraki haftalar bulantı oldu ama kusmadım. 11.haftaya girdim çok aç kalınca midem bulanıyor o yüzden sürekli atıştırıyorum, bu günlerde iyiyim çok şükür🤲🏻
Kose17 Hiç bir bilgim yok bende senin gibi bu şikayet leri yaşıyorum ve üstüne şiddetli baş ağrıları😔
Ilknur_emin Kose17 evet doktorumu aradim normal dedi ama bana tuhaf geliyor kusarken sanki midem iç organlarım sökülüyormuş gibi kötü oluyorum
flz355 Ilknur_emin Evet 10.haftaya girdiğimde basladı o da bende bazen şiddetli dahi oluyo umarım bu da normaldir 🙄 Ahh o kusmalar 😪 o hadta 3 kılo verdm ben içtiğim suyu dahi kısuyordum. O yzden cok ıyı anlıyorum. :) Bebegıme bır sey oldu dye dusunmustm kusmalarım bıttıgınde ama gayet iyiydi :) Şimdi arada oluyor işte.
Ilknur_emin flz355 bende 2 haftada bir hasteneye gidiyorum çok tedirgin oluyorum bir an önce geçmesini istiyorum
flz355 Ilknur_emin 3.aydan sonra bıter denılıyor umarm oyle olur🙏🏻 Doktorum bana da ılac vermıstı ama kullanmama gerek kalmadı. Ilk gttgmde serum vermıstı o mu ıyı geldı blmıyorum ama bır daha o derece hc olmdı kusmalarım. Öğürmekten ölücem sanıyordm gercekten zor. Allah kolaylık versın 🙏🏻Biraz daha sabır ..
Dilos10 Merhaba kızlar bende 13.haftamdayım. Doktor geçen hafta demir ve kan ilacı verdi ama hala alıp içmedim 😏 ilaç içmeyi hiç sevmiyorum kusturursa diye korkuyorum aranızda içen var mı?