Asrinayaz Kızlar ya bn günlük bi tabak limon yiyorum bir tane yani bildiğiniz meyve yer gibi bi sıkıntı olur mu acaba 🤦🏼♀️👶🏻 9+3 günlük hamileyim
Sivasgelini Asrinayaz olmaz allahin izniyle canim ablamda yiyordu hemde tuzlayip cok sukur simdi yegenim kocaman 😘
Kahramanandmom Asrinayaz bende sizin gibiydim , ye tatliyi dogur hakkiyi ye eksiyi dogur ayseyi hesabı ters teptti bizde oglusum geliyor Allahin izniyle :)
Asrinayaz Sivasgelini valla fazla yiyorum yazarken bile ağzım sulanıyor sen düşün yeğenin kızmı erkkmi herkes bna kızın olcak diyip duruyor 😂
Selvaelyenn Asrinayaz bende günde bir limon yiyorum. Deli gibi ekşi şeyler yiyorum. Bıraksalar 2-3 limon yerim günde. Ama oğlum olacak o tabuyu kırdım 🤣🤣🤣🤣
Sivasgelini Asrinayaz canim oglu var asiri eksi yedi simdi ikinciye hamile yine erkek yine eksi yiyor ben asiri tatli yiyorum kizim olcak allahin izniyle allah sanada saglikli hayirlisini nasip etsin
Asrinayaz Muallimehanim işte bnde inanmıyorumda eşimle dışarda yemk yiyecek oluyoruz bi tabak limon yiyorum şaka gibi herkes bna bakıyor 😂🍋