_Merius_ laisa bugüne kadar okuduğum en keyifli doğum hikayesi Ultrasupersonik eğlendim animasyon film gibi 😂🧡🧡 sağlıkla keyifle büyütün kuzunuzu 😍🧡🧡
Zynpnisa laisa kuveze aldilarmı peki yakışıklı Tuğkancım doğar doğmaz annenin yanınami geldin bir sorun yasamadin demi 😍🥰iyiki.dogdun Tuğkan
AygyulSina laisa gozlerim doldu okurken valla cok tatli bir yazi olmus hayirli ugurlu olsun rabbim hayirli bir evlat olmayi nasip etsin insallah
Berna9 laisa laisa Sağlıkla büyütün yavrunuzu❤️ Ben bişey sormak istiyorum ultrasonda haftasından ileride mi gidiyordu oğlunuz yoksa aynımıydı erken doğmasının sebebi neydi acaba bizde 2 hafta erken gidiyoruz erken gelirmi diye düşünmüyor değilim🤔
laisa Berna9 benim doktorum hep ilerde dedi ama aslında değilmiş yani neden erken doğdu bilmiyorum aslında ama çok hareketli bi çocuk belki ondandır
Zynpnisa laisa maşallah maşallah benim kızımda senin kadar Tuğkan doğması an meselesi gibi gerilip duruyor yakıyor karnımı ve çok ağrı var kasiklarimda belimde
Burcu92 laisa yaa anlatımına bayıldım hikaye okur gibi sonunu heyecanla merak ettim 😀sağlıklı uzun ömürlü hayırlı olsun bebeğin 😇
Hasangulsen Allahım nekadar güzel bir mucize rabbim size bağışlasın bizde 37+3 üz sürekli Doğum hikayelerini okuyorum benimde göğüs ucum yok fazla bakalım nasıl olacak 😏