Sakine07 Ftmylmz bize ilk 14.haftada söyledi doktorumuz tekrar gittik 16.haftada yine söyledi şu an 16+3üz oğluşumla🥰
Aynurnaz Ftmylmz 12 haftada druna bağlı biliyorlar tahminde bulunuyorlar ki oda dogru cikiyor ya genelde bana perinatolog bakmıştı kıza benziyor dedi bildi yani
Ftmylmz Aynurnaz bana da perinatalog bakmıştı kız demişti ama emin olmadığını söylemişti bakalım bi hafta be diyecek 🙈
Melikemr Kızlar bende 16 haftalığım bacak arasini göstermedi ama doktor kız olabilir dedi sizce değişir mi ? Bacak arasını görmeden söylediği için bir hafta daha beklemek istiyorum emin olmak için
Ftmylmz Melikemr aynı şeyi benim de doktorum söyledi bacak arası göstermiyor ama kız olabilir dedi haftaya gösterirse netlestiricez ınslalah 🙈
Sevdakyr Melikemr kemik yapıları bebeklerin cinsiyetini belli ediyormuş ama kesin olmayabilir tabiki.bizimkide göstermedi doktorumuz kemik yarısı erkek gibi dedi.2 hafta sonra gösterdi erkekmiş. Allahım gönlünüze göre verir inşallah 😊
Syst33 Ftmylmz bende 17+2yim geçen hafta gittim kıpır kıpırdı göstermedi 12. Haftadayken kıza benzetmişti ama bu aralar rüyamda hep erkek bebek görüyorum bilmiyorum bakalım ne olcak hayırlısı 🙏
Syst33 Kızlar birde kaç kilo aldınız ya kafaya taktım artık 5 kilo almışım ben ekmeği bıraktım aç dolaşıyorum 2 gündür resmen 😔
Nur55 Ftmylmz merhaba 16 haftalığım ikinci bebeğim olacak 14 de kızım olacağını öğrendim Bi de oğlum var daha ne olsun🎈🎈