Ftmylmz 17 haftalık hamileyim ve ilk hamileliğim haftaya bugün bebeğimin cinsiyetini öğreneceğiz çok heyecanliyiz sizler öğrendiğiniz mi cinsiyetini 🙈
07052019 Ftmylmz ben de 17 hafta oldum bugün 😊 2 hafta önce doktorum kız dedi yarın netleşecek inşallah 😊😊
gulcan1221 Ftmylmz 16+6 bu gün öğrenecem cinsiyetini inatçı doktor söylemedi emin olmak için 16 haftalık olmasını bekleyelim dedi bakalım öğleden sonra yazarım cinsiyetini. 😏
Mutlu_anne2 Ben 14+5 im 12 haftada erkek dedi sonra başka doktor oğlunda kıpır kıpır dedi ben sormadan geçen gün gittiğim de erkek dedi bakalım değişir mi kızımı 16 haftada öğrenmiştim 😊
Afra34 Ftmylmz erkek 😊çok hareketli dedi doktor zaten ben hissediyorum ufak ufak 😄😄sizin içinizden ne geçiyor??
Ftmylmz Afra34 ben 15 haftadan beri karnımda solucan yürür gibi hissediyorum ufak ufak 🙈 annemde erken hissediyorsan erkektir dedi ama ben hamile kaldigim aydan beri rüyalarımda kız bebek görüyorum 😊
Beriii Sata göre 16+3 üm bende. Ultrasona göre 17+4 . Bizimki cinsiyetini 13 te gösterdi erkek. Erkekler daha erken belli oluyor değişme olasılığı nadir oluyor. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Afra34 Ftmylmz rüyaların tersi çıkıyor sanırım benim kadar kız gören olmamıştır 😄😄Rabbim sağlıklı olanı hayırlı olanı nasip eylesin inşallah 🤲🏻 bu zamana kadar tahminde bulunan doktor oldu mu sizin
Beriii Ftmylmz hayır ben şu ana kadar hiç hissetmedim, sabırsızlıkla bekliyorum . Elimi karnıma koyduğumda göbeğimin çok aşağısında yerleştiği yeri bariz görebiliyorum taş gibi oluyor çıkacak sanki 😏
Ftmylmz Afra34 3 hafta önce tahmin de bulundu ama benimki göstermedi baya bir doktoru ara ara bakti en sonunda kıza benziyor ama emin değilim kendinizi şartlamayın henüz demişti 🙈
MelekEzgi 17+4teyim bende. 12. Haftamda öğrenmiştim cinsiyetini fetal dna test yaptırdığım için. Ama yine de bu hafta ultrasonda görmeyi bekledim. Çünkü bilime bile güvensizlik 😂 kızım olacak hayırlısıyla. ❤️
Ftmylmz MelekEzgi doğuma kadar erkek deyip doğduktan sonra kız doğan bebek biliyorum çok yakınımda🙈 bilim de de yanılma olabilir malesef ama şimdiden hayırlı uğurlu olsun 🤗