Nerden başlicağımı bilemiyorm kızlar🤦🏻♀️ Belki bebek isteyenlere destek olurum okuyup rahatlarlar 🤗Rabbm en güzel hediyeyi onlara da nasip eder , tattırır🤲🏻
7 cm kocaman çikolata kistim vardı..Hangi doktora gitsem senin bu kistle çocuğunun olması imkansız denip kapılar yüzüme kapandı.. Çok ağladım ama hiç isyan etmedm, isyan etmek müslüman evladına yakışmazdı.. Tevekkül edip rabbmden diledim ona yalvardım.. Saraçoğlunun soğan kürünü duyup denemek istedim hem de soğanın en pahalı olduğu zamanlarda😂🤦🏻♀️😁 adet bitiminin ikinci günü başladım tam 21 gün sabah akşam aç karna sıcak sıcak içtim , kafama koymuştum o kist yok olcaktı.. Milletin ağzını kapayacaktım.. Tam 22. Gün sabah kahvaltı üzernde bi sancı geldi ki sormayın. Eşim beni kucaklayıp arabaya bindirdi yürüyemedim o kadar iğrenç bi sancıydı ki anlatamam. Hastane yolunu tuttuk acildeki doçent dr bana ewlimism çocugun var mı gibi sorular sormadan acilen yumurtalıklarını alcaz kistin patlamış demesin mi😳Benm başından kaynar su döküldü yumurtalık alınırsa asla çocuk sahibi olamicaktım🤦🏻♀️ Allaha şükürler olsun eşim de ben de cahil insan değildk eşim sağlıkçı ben öğretmen😬 Eşime dedm kalk burda bi dk durmam beni başka hastaneye götür. Araştırma hastanesine gittk yatışım yapıldı tam üç gün bana yemek içmek werilmedi acil ameliyat olabilirdm. Neyse üçüncü gün sonunda kanama dışarı verildi allahıma şükürler olsun kistten kurtulmuştum🤦🏻♀️ Taburcu olup evimzn yolunu tuttuk o ay hamile kalmışım🤗 O kadar farklı bi duygu ki rabbm herkese tattırsın o duyguyu🤗🤲🏻 Kalp atışını duyduk bu sefer düşük tehlikemn olduğunu öğrendik tam üç ay kanamam oldu ve yataktan kalkmadım progeston kullanp yattım 😕 Ama asla pes etmedm☺️ Şükürler olsun o zor günleri de atlattıktan sonra , 29. Haftamda şiddetli ağrıyla uyandım acilen hastaneye gittk ve bebeğim doğum pozsyonu almıştı🤦🏻♀️Erken doğum olcak die üzülmeye başladık bu sefer. Rabbm nelerle sınıyordu bizi😕 Tevekkülü asla bırakmadım. 40. Haftaya ulaştık sabah kontrole die hastaneye geldik ne sancı ne açılma🤷🏻♀️ Bebeğiminn suyu azalmıştı🤦🏻♀️ Acile yollandık ve ordan yatışımız yapıldı. Suni sancı verilcekti ama sıfır sancı sıfır açılma😨alttan Suni sancı verildi fitil gibi.. Doktor gidip gelip çatıya bakıyor ama hala sıfır açılma🥴 nst çizgisi dümdüz bebeğimin kalp atışları azalmasın mı🤦🏻♀️ ultrasona bakıldm bebek kakasını yemek üzere suyu bitmiş😳suni sancıyı çıkarıp beni acil sezeryana aldılar. Spinalle bebeğimin tüm anılarına şahit olarak o miss gbi kokuyu üzerme braktılar😊❤️🤗Allah’ımm yok böyle bi duygu☺️Cennet kokusu muydu bu😊 Tüm acılar unutuluyo o koku bâkî kalıyor🤲🏻 Rabbime ne kadar şükretsem az kızlar , çok çektim çok üzüldüm ama sonu harika oldu binlerce şükür🤗 şimdi ağrılarm var ama olsun değer ☺️ Kucağıma alınca emzirncr herşeyi unutuyorm☺️
Rabbm evlat isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla 🤲🏻 Sakın çocugum olmuyo diye üzülmeyin tevekkülü elden bırakmayın. Rabbinzden isteyin zamanını bekleyin ❤️ Çok uzun oldu kusura bakmayın umarm destek olmuşumdur eevlat hasreti çekenlere..