Nvnnnn 35ilknur35 17+5 teyim bu karni görüp hamile olduğumu anlamayan da ne bileyim yani😂😂😂 şaka bi tarafa kendi çapında var karnım normal sanırım bu buyukluk🤗😂
NihanMine 35ilknur35 18+2 yim çok şükür artık kızım ben burdayım diyor zaten günde 1-2 tekme de yiyorum artık 😍
Serpilsaltikalp 35ilknur35 bu benim 2. Gebeliğim. 29 aylık bir oğlum var. Genetik olarak zayıf biriyim. 45 kiloyum. İlk gebeliğimde de hiç karnım Çıkmadı birde kış ayıydı kalın giyiniyordum. Hamile olduğuma kimse inanmıyordu. Benim 40. Haftam başkasının 20 si gibiydi. Hiç karnımı gere gere gezemedim. İçimde kaldı valla. Hamile fotoğrafım yok ya 😂😂😂 inş bunda biraz çıkar da muradıma ererim 😂😂😂
35ilknur35 Serpilsaltikalp çok çıkmaması da güzel bence rahat olur diye düşünüyorum ben anneme çekersem annemin ufacıkmış gördüm fotoğrafta sanki daha 5 aylık gibi Doğuma gitmiş sen böyle söyleyince direk gözümün önüne geldi hele ki kışın hiç anlaşılmamıştır ama insan azıcık istiyor dimi göbek 😂😂 ve kaç kilo doğdu ilki
Ftmhnne Serpilsaltikalp ikinci gebelikte göbek daha hızlı ve belirgin olurmuş inşallah içinizde kalmaz😇
Serpilsaltikalp 35ilknur35 2.870 doğdu. Toplamda 21 kilo aldım. Ama nereye aldım bende bilmiyorum. 1 hafta sonra Doğum öncesi kiloma dönmüştüm. 5 kg kalsaydı fena olmazdı. 😂
35ilknur35 Serpilsaltikalp Bebişte fena doğmamış ama küçük bir göbek için ☺️ Ve bu haftalarda sol kasık ağrısı normal mi tecrübeli anne bulmuşken soralım
nazliiecemm 35ilknur35 benide korkutuyor bu durum ama perşembe günü randevum var o günü bekliyorum sormak için bazılarıda büyüdüğü için oluyordur diyor ama bana hiç normal gelmedi bu durum nedensizce
gurcem 16haftadayım gobegım barız var mıllette nasıl yok anlamadım bende var valla hele dar elbıse gıyım seklı semalı karnın herseyı bellı
07052019 Bugün 17 haftalık oldum. Zaten kilolu hamile kaldım, bayaaaa kilolu 😂 doğurana kadar belli olmucak muhtemelen ya 😂
Nvnnnn Nigdelianne 4 ocak olabilir ama 11 ocağa kadar sa sarkabilir dedi doktorum bebegim erkek onunla alakası var mi bilemedim size ne zaman demislerdi
NihanMine 35ilknur35 inşallah 😍 sık sık olmuyor zaten hala küçük daha ama tekme olduğunu net anlayabiliyorsun bu hafta çat diye koyuyor karnına 😂