Melikehatice Bebise en cok kilo aldiran yiyecekler ve içecekler neler? Bildiklerim süt yumurta muz kasar bunların haricinde neler var?
Tbrk Melikehatice muz, portakal, elma, pekmez, yumurta, peynir, sut, ceviz, yogurt bende bunlari yiyorum. Gayet iyi kilosu
ArzuBeli Melikehatice bende aynı şeyleri yiyorum yerinde oluyor kilosu aç karnına muz iyi ama kabızlık sorununuz varsa dikkat edin 😍🙏🏻☺ Sağlıkla kavuşun bebeklerinize..
Reyhan11 Muz kaşar ceviz badem fındık süt yumurta yoğurt elma 😍 benim yediklerim bunlar ve cok da faydasını görüyorum ☺
Nebiyeee Melikehatice Tbrk kiz helal olsun size nasil yiyosunuz bunlari ben halen kusup kilo verme aşamasindayim😣 17 haftalik oldk
Melikehatice ArzuBeli cok teşekkür ederim insallah 🤗 muzu ac karnina deneyim ozaman cok şükür kabızlık sorunum olmuyor 😊
gulcins Kızlar bebeğin Doğum kilosunun ben genetikle alakası olduğunu düşünüyorum öyle herhangi birşeyin kilo aldırdığndan değil gelişim sürecinden olduğunu düşünüyorum.Mesela oğlum 59 cm doğdu benim anne baba uzunuz diye yani ben ona hamileliğimde 9 ay kustum🙈 beslenemedim ama 3750 doğum kilosu da... sağlıklı şeyler yemenin öneminden daha önemli birşey Yok bence bebeklerimiz için...Kilo aldırmaya çalışmayın ama tabi birbirimize soruyoruz o ayrı olması gereken kadar olsun yeter arkadaşlar 🙏