Kızlar meraba kaç gündür burada cevap arayarak tırnaklarımı kemirdim meraktan hep. Biri bişey söylesin diye bekledim o yüzden şimdi cevabımı bulmuş bir ben olarak yardımcı olması açısından birkaç bişey yazacam umarım bebek bekleyenlere faydası olur. Ben belirti olarak ilk göğüslerimden şüphelendim göğüslerim adetime 1 2 gün kala ağrımaya başlardı ve genel bir ağrı olurdu ama bu ay 12 gün önceden uclarından sızlamayan başlayan ve genele yayılan ama çokça uçta olan bir ağrı yaşadım git gide göğüslerimin kahverengi bölümünde olan yağ bezleri çoğaldı büyüdü halk arasında güllendi denir. 😊 Sonra sonrada damarlar baya bi belirgin hale geldi adetime 4 gün kala sadece bu şüpheyle kan tahlili verdim sonuç 1.73 🤔 ben yine şüpheyle daha şüphelerim artarak buralarda gezindim durdu derken adete 2 gün kala bi bel ağrısı tuttu beni ve kasık ağrısı hafif ama ara sıra batma tarzında adete son gün kala da kasıklarda dolgunluk hissi başladı ve benim bugün adet günüm tekrar kan verdim ve sonuç 47 yani pozitif 😊 umarım bir terslik olmaz. Halsizlik baş göstermeye başladı şuan inşaAllah yardımcı olabilmişimdir. Kıymetli arkadaşlarıma 😊 bu arada 4 5 gündür sağ gözüm çok çok sık seğriyor bi alakası varmı bilmiyor m ama belki vardır diye yazmış buluniyim. 🙂