Mine Kızlar civilde 21. Yıl indirimleri olacak hatta başlamış bazı mağazalar da indirim var almayı düşünenler baksın her yerde yokmuş 🤗
Minnakanne Mine instagramda görmüstüm bendee acaba ne zamana kadar geçerli olucak bilginiz var mıı 🤗 esim bu aralar cok yogun calısıyor kendımde cıkmak ıstemıyorum. 😊
Zuzununannesi01 Evet canım her sene kasımın ikinci haftası oluyor bende civilde çalıştım bütün mağazalarında indirim var😊😊
Mine Zuzununannesi01 bana her mağazada yok dediler 😞 bende internetten aldım 21. Yıl indirimi varmış🤗
Zuzununannesi01 Mine nerde oturuyorsun ki canım sen benim bildiğim oluyordu ama demekki bazı ürünler ellerinde yok olan ürünlerle yapmış olabilirler
Mine Minnakanne maalesef bana da ablam söyledi bende dedim paylaşayım herkesle oradakiler her mağazada yok demişler 🤗
Mine Handeaslan39 benim belli ama daha hiç almadım bu aldıklarım ilk indirim olmasa daha almazdım da bu ayın sonu başlarım diyordum biraz erken başladık artık tutamam kendimi🤣🤣
Minnakanne Zuzununannesi01 tesekkur ederım 😊bugün gıttım ama tüm ürünlerde yoktu gerek duymadıgım bırkac urunde indirim vardı. 🤗