GulsahC Hamileler için üretilen gecelik alırken normal bedenimden bir beden büyük aldım. Standart önden düğmeli pijama alırken 2 beden büyük aldım.
gmzyzrl GulsahC ya bende şuan 7. Ayımda 89 kiloyum Doğumdan sonra da bence bu kilolarda olurum xl dar mı olur lohusa pijamasında karar veremedim internetten alacağım değişimle de uğraşmak istemiyorum
R_abia gmzyzrl 69 kiloyla başladım şuan 84 üm 🙄 daha 30. Haftadayım ama 🤷🏻♀️😁 muhtemelen 90 la kapatırım diye düşünüyorum ve gene 65 70 arasına dönmeyi ümit ediyorum doğumdan sonra
GulsahC gmzyzrl yanlış yönlendirmek istemem 🤔 ama şöyle örnek vereyim ben 7,5 aylık hamileyim 71 kg şuan linkteki gecelikten aldım. Normalde bedenim S idi M aldım hamileliğimin ilk zamanları bugün denedim gayet iyi oldu. Muhtemelen 4 kg falan daha alırım ama beden konusunda sıkıntı yaşamam. Birazda alacağınız pijamanın kesimine bağlı bu gecelik bol kesimli örneğin https://www.penti.com/mint-mamma-anne-gecelik-zidPNUVXKKD19IY-MNT?tracking=searchterm:mamma
gmzyzrl R_abia bende Doğumdan hemen sonra çok gideceğini düşünmüyorum bunu da hemen giyeceğim için karar veremiyorum
R_abia gmzyzrl valla ben şuan denedim gayet iyi oldu doğumdan sonra illaki göbek gidicek birazdaha iyi olur diye düşünüyorum
GulsahC zeliha2702 Evet sadece bebek alırsa kilo ayda 1 kg almamız gerekiyor. O yüzden fazla söyledim. 4 kg alırım dedim ☺️