Berkos Devlet hastaneleri kalp atışlarını dinlettiriyor mu arkadaşlar ? birde kaçıncı hafta da duydunuz acaba ?
beyazguvercinim33 Berkos tabiki dinletirler eğer sağlıklı bir gebelikse bebek oluştu ise Ama cihazlar biraz eski olabiliyor geç duyabiliyoruz
MrsDuman Berkos herkes özel hastaneye gitmiyor devlette kalp atışı duyulmazsa olur mu hiç tabi ki dinliyorsunuz her gittiğinizde ben 4 yada 5. Haftada duymuştum çok küçüktü ama duyabildik ultrasonda
Eminef2161 beyazguvercinim33 ben gittiğimde dinletmediler ve ultrasonda görüntüsünü bile göstermediler ondan sonra özele başladım tabi ki bu her devlet hastanesi için geçerli değil randevu alıp gidip görmeniz gerekir
beyazguvercinim33 Eminef2161 bebeğinizi dinlemek görmek sizin en doğal hakkınız böyle göstermemek gibi bir şey yapmaya hakları yok
Eminef2161 beyazguvercinim33 maalesef ağlayarak çıkıp hemen yan taraftaki özel hastaneye gittim ve hastasını bile yanlış söylemişlerdi tabi İstanbul dışında bir yerdi çok güzel hastaneler de vardır Emin’im