Elosunannesi 19 olucaz nerdeyse suan rahat yatiyorum gobegimn ustune ilerde napicam bilmiyorum ya baska bi sekil imkansiz uyuyamiyorumm var mi bnim gibi olan
Oglusannesii Elosunannesi 32-33 e kadar uyudum şimdide yastık koyuyorum bacaklarıma tam olarak yan yattıgım söylenemez kısaca 😂
Benay10 Elosunannesi kendini alıştırsan iyi olur şimdiden canım deyse ilerde daha da zorlanırsın hoş Zaten istesen de yatamayacaksın 😂
UmudumOldun Elosunannesi bacak aramda yastıkla sola yatiyirum ama daha bir kere yattığım gibi uyanamadim . Genelde yastığın üstünde yüzüstü yatarken uyanıyorum 🤷🏻♀️😀
Nurayuygn Sengulkrgz aynen bende yüz üstü uyuyanlardanim ama karnım büyüdükçe bu imkansız hale geldi yani suan yüz üstü yatamıyorum bu arada 37+3
Elosunannesi Benay10 ya fark etmiyorum ki gece bi uyaniyorum ayni pozisyon yani hep simdi rahtsiz olmuyorum ama iste ilerisi icin endiseleniyirum cocukda sıkışma kordon dolanmasi filn o tarz bi durum olurmu die
Benay10 Elosunannesi 20 haftadan sonra yüz üstü ve sırt üstü yatmayı doktorlar önermiyor dediğin gibi kordon dolanması yüzünden zor ama alışmak zorundasın zaten bir süre sonra istesen de o pozisyonda yaramayacaksın istersen gecenin körü olsun dert etme kendine ve ama yavaştan alıştır
Ndd Elosunannesi o kadar ozledımkı yuzüstü uyumayı 😔 36+2 uyuyamıyorum sola yatıyorım karnım gergınlıkten agrıyo sağa yatıyorım bacagım agrıyo 🤷♀️ Bıraz karnımın üstüne yatsam cocugum uyarı tekmelerı verıyor 😂 yatabiliyoken yat 🧸
mary1709 Elosunannesi ben de çok zorlanıyorum. Hamile yastığı al bi tane bence karnın çok çıkmadan. Gecelerimi kurtardı resmen 😀