Suragurlrr 31 haftalık gebeyim bircok doktor değiştirdim ama güvenemedim ısınamadım, avrupa yakasında bi doktor önerir misiniz
Tugbaolgnn Suragurlrr Ben esenler medipole gidiyorum cnm inan çok memnunum doktorumdan çok tatlı dilli çok ilgili ve kanım çok ısındı ona istersen yardımcı olabilirim bi git derim kendin bak gör anlıyıcaksın zaten
Taneminci Suragurlrr esenler avicenna sertan aksu memnun kalma garantili 😁 ilk muayeneden beri bir abi bir baba gibi yaklaştı telefon numarasını verdi mesaj arama ne zaman ihtiyacın olursa dedi 33 haftalık hamileyim bir gün yüzünü asık görmedim ne kadar zorlarsam zorlayayım bir gün beni terslediğini görmedim ayrıca mesleki bilgiside inanılmaz bir doktor 🙏🏻
Tugbaolgnn Ben esenler medipole gidiyorum cnm inan çok memnunum doktorumdan çok tatlı dilli çok ilgili ve kanım çok ısındı ona istersen yardımcı olabilirim bi git derim kendin bak gör anlıyıcaksın zaten
ikimelekannesi___ Tugbaolgnn gaziosmanpaşa kucukkoye yakın sayılırsın canım küçükköy özel asya hastanesi dr. Ebru coşkun 7 aylık doktorumu bıraktım bende doğumunu bu kadın yapsin diye çok şükür çok da iyi bir normal doğum geçirdim Allah ondan da ordaki ebelerden de razi olsun
Tugbaolgnn Suragurlrr emine zeynep çok memnunum gerçekten konuşma şekli bile bana yetiyor ve her gittiğimde detaylı ilgileniyor
Crescent96 Suragurlrr avrasya hastanesini öneririm. Gop ve zeytinburnunda var. Muayane 100₺ çok fazla bir ücreti yok ve hastane temiz genelde olumlu yorum aldım bende yarın ilk kontrolume başlayacağım orada
edasadi Suragurlrr kâğıthane de derindere hastahanesi var. Doçent dr ilknur hanım var tavsiye ederim 👍
2202020 Taneminci orda muayene ücreti nekadar bide kalabalıkmı Güney’e gitmiştim Songül hanım çok sıra beklıyosun randevusuz çalışıyorlardı ve ilgisiz bu doktordu sertan beyi çok duydum yenidoğan ünitesi varmi orada çok soru sordum ☺️
zehradem ikimelekannesi___ Fiyat bilgisi verir misin canım ben oraya yakınım 30 haftalığım hâlâ doktor tutturamadım
Taneminci 2202020 80 tl canım ve kalabalık değil çok ilgileniyor ama sağolsun ben muayene saatimib geçtiğini bilmem yani avcılardan gidiyorum hatta oraya sadece sezeryana giderse biraz bekliyorum yenidoğan üniteside var
Burcings Suragurlrr bakırköy çamlık hastanesi varujan mağar cok iyi bi doktor 🤲 çevremdki herkes onda doğum yaptı bnde 2kürtaj bir doğum yaptm suan tekrar hamileym gene ona gidiyorum saat kaç olursa olsn msjlarnıza cvp veriyor ilgili bi doktor
Golgmysm Taneminci merhabalar bende 27. Haftadan sonra sertan beye gitmeye başladım fakat bana çok ilgisiz geldi resmen zorla konuşuyor muayne zamanları kasılıyorum artık siz Doğum yaptınız mı hala kendisine mi gidiyorsunuz
gulsahhzry Suragurlrr İstanbul Florence Doç.Dr.Faruk Abike çok cana yakın çok bilgili bi doktor. Tavsiye ederim