Buse3434 Merhaba arkadaşlar 4 haftalıkken ultrasonda kese çıkarmı ben doktora gittim kese çıkmadı kan ve gebelik testinde hamile olduğum çıkıyor çok kafama takıldı.
Tanem0105 Buse3434 Bende adet tarihime göre 4+5 benim de kese görünmedi hâlâ canım. kan da çıkıyor hamileliğim ama. kan değerin kaçtı
gamzosgamzos Kese alttan muayeneyle hcg 1500 ve uzerinde gozukur karindan muayeneyle 4000 5000 in uzerinde
Tazeanne0134 Buse3434 korkma çünkü kişiden kişiye değişir canım ben 5 haftalıkken keseyi görmüştüm 7+3de de kalp atışını duyduk korkma canım
Seda_123 Buse3434 kese gözükmez canım daha erken benim bile alttan muayenede 5.haftada göründü kalp atışını da 7.haftada duydum
Seyma6_67 Arkadaşlar bişey sorucam gebelik testi yaptım 1 saat boyunca hep baktım negatifti ama 9 saat sonra falan baktım yanında silik çizgi çıkmış sizce hamile olabilir miyim
nazliiecemm Seyma6_67 kan testi yaptırarak daha kesin sonuç elde edebilirsin bazen testler daha cok yeni oldugunda geç gösterebiliyor bazende bozuk oluyor çünkü
Seyma6_67 nazliiecemm bide söyle bi durum var testi bugün yaptım ama akşamda adet oldum adetim gecikmisti
nazliiecemm Seyma6_67 test bozukta olabilir bilemiyorum ki ben olsam yinede kan testi yaptırırdım çünkü şöyle bi durumda var hamileliği boyunca regl olan insanlar biliyorum 😊
nazliiecemm Seyma6_67 peki neden olmaması gerekiyodu canim? sebebini bilmiyorum ama varsada Allaha şükret alışmaya çalış o miniğee😊
nazliiecemm Seyma6_67 şimdi anladım canım sen yinede yaptır emin olmak için sadece içini rahatlatırsın varsada nikah tarihini bi şekilde öne çekmeye çalışın