Duygu19031903 Ebru1954 ben günde bi defa , ama 2-3 kere çok iyi bence keske bizdede öule olsa ne yiyip ne içiyorsunuz bizede önerin lütfenn
Ebru1954 Duygu19031903 hep katı seyler yemiyorum bazen taze fasulye bamye patlıcan tavasi bazen et balık değişiyor kuruyemis ve meyvede yiyorum hergun duzenli olarak sulu yemekleri fazla ekmekle yemiyorum mesela ve kahvaltida mutlaka domates salatalık peynir bunları yedikten sonra lavaboya çıkıyorum.
Ebru1954 Duygu19031903 ve günde 3 4 litre su ılık su iciyorum dolaptan icmiyorum bebege bisey olmasin diye
Mom_tobe Günde 1 bile çıkanlar ne kadar şanslı! haftada 2 kere çıkarsam şükrediyorum, bayram yapıyorum 😁
Duygu19031903 Ebru1954 bende aynılarını yiyorum balık falan hariç tabi balık hiç yemedim taze yok dije😔 bide her gece yatmafan pekmez içiyorum ama günde 1 😀
Serrameri @Ebru1954 keşke günde bir kere çıkabilsem ne güzel olurdu o bile olmuyo haftada bir iki anca oda yani yapıcam diye canım çıkıyo 🤦♀️
sevval55 Ebru1954 ne guzel keske bende cıkabilsem koyun gibi her gün 1 zeytin şeklinde benm durumum🙈🤣🤣
Ebru1954 Yesimeliz az az ye sık ye kabizsan kati seylerden uzak dur karpuz mesela ben bi tabak yesem hemen büyük yapıyorum cok.calistirir oda