Csrr Seda41 peki son hafta kac mm düştü 31 haftaligim 12-16 mm arasinda serklaj var sizdede son haftalarda kisalmalar oldu mu birde işiniz oturarak mi acaba
Csrr Seda41 peki son hafta kac mm düştü 31 haftaligim 12-16 mm arasinda serklaj var sizdede son haftalarda kisalmalar oldu mu birde işiniz oturarak mi acaba
Seda41 Csrr evet masa başı çalıştım , 37. Haftamda da izne ayrıldım. Şuan 37+5 olduk. 3 haftadır serviks ölçmüyorlar 🤷♀️
Csrr Seda41 gebelik boyunca kac cm le devam etti peki 30 lu haftalarin basinda kacti hatirliyor musnz acaba
Csrr Seda41 zahmet verdim Kusura bakmayinn insallahbi 4-5 hafta daha dayanir hayrlisiyla aslinda ne yapsak bos hersey olacagina variyor ama insan telas etmedende duramıyor 😔🤔
Seda41 Csrr bence hiç moralin bozulmasın. herşeyin güzel olacağına kendin İnan önce 🙏 4-5 hafta değil benim gibi 38 leri göreceksin serklaj bunun için yapılıyor zaten 🥰 Kendini de bebeğini de üzme boş yere
Fato20 Bende 17 hafta da serklaj oldum. Şimdi 24 haftalığım. Lütfen benimle iletişime geçebilecek varmı? Baya sorularım oluyor. İnternet’e okuyorum ama kafam karışıyor. Belki Burda yardımcı olan biri olur.