Serce tesettürlü değilim ama oldum olası acık giyinmem çok fazla, üstüne birde beden büyük olunca zaten ara giyim birde büyük beden kıyafet bulmak çok çok zorlaşıyordu. ben mağaza gezmeyi bırakalı o kadar uzun zaman oldu ki, internetten sitelerden de çok alışveriş yapmıyorum. Dolap uygulaması var isim itibariyle bir çok kişi sadece ikinci el ürünler zannediyor ama çok güzel butikler var kendi içinde, hergün de yeni ürünler ekleniyor bir ton. ölçülerini kontrol editörüm iki kol arası boyu kaç cm beli kaç cm falan eğer uygunsa fiyat teklifi yapıyorum satıcıyla anlaşıyorum 20-60 tl arasında o kadar çok çeşit buluyorum ki kafamda giymek istediğim giysilere göre. tek tıkla sipariş veriyorum iki güne kapımda oluyor giy giy çık artık o kadar keyifli bişey ki benim için giysi aksesuar herieyimi ordan alıyorum nerden ne bulucam derdim tamamen bitti, öneririm canım hem çok güvenilir sen eline ürünü alıp bir kusuru olmadığına dair onay vermeden para satıcıya geçmiyor site kendi bünyesinde tutuyor onaylayınca aktarıyor bir incele istersen internet alışverişi yapmıyorum dediğin için bu kadar detaylandırdım