songulmeydan Hamilelikte bas ağrısı çeken varmi onerlerinz nelerdir siz bu durumda neler yapiyorsunuz
Figeen songulmeydan vallahi çözümü yok bence ben bulamadım. 2 gün önce baş ağrısından acile gittim 2 serum taktılar banamısım demedi hastaneden çıktığımda halen başım ağrıyordu 🥺 kafamı duvarlara vurmak istiyorum 1 haftadır her akşam çekiyorum..
EngucluAnne songulmeydan bende sabah aynı postu açtım çok da verim alamadım gerçi ve herşeyi denedim ama asla geçmiyor sabahtan beri deliriyorum baş ağrısından 11+4üm
Yilmayse songulmeydan ben 24.haftaya çektim şuan 37’yim minoset plus içiriyorum çok şükür hiç birsey olmadı doktorum da çok güvenilirdi
Burcuseda songulmeydan canım çok geçmiş olsun gebeliğin 12. Haftasından 15. Haftasına kadar stabil baş ağrısı çektim ve ben migren hastasıyım hemen hemen 30 gün boyunca yattım en sonumda dayanamadım doktorumun takibinde serum verdiler parol vs hikaye bana hiçbir faydası olmadı tepeye ve enseye soğuk kompres yaptım gözlerime patates alnıma limon dilimleri şakaklarınıza nane yapı gibi yöntemler denedim nane yağı iyi geldi birde göze patates çünkü benim migrenim göz migreni ne yazıkki
EngucluAnne Figeen sadece akşamları oluyorsa gerilim tipi baş ağrısı seninki kuzum stres ve kaygı kaynaklı olurmuş ben sabah baş ağrımla uyanıyorum ve akşama kadar geçmeyi bırak azalmıyor bile bende migren var ve hamilelik hormonları da migreni tetiklermiş ne yazık ki 😔
Figeen EngucluAnne evet sadece akşamları oluyor. Gündüz çok çok hafif ama akşamlar ensem doğru bi vuruyor anlatamam 😟 acil de sadece parol um serumunu takıyor oda zaten bi işe yaramıyor malesefki
Figeen Kesinlikle öyle çekilecek gibi değil. Uyuma uyuyamıyorsun. Kendimi karanlık odalara kapatıyorum saatlerce uykuya dalmak için Bende 12+4 m. Allah hepimize yardım etsin. Kusmalarımda geçmedi üzerne baş ağrım eklendi 😟
EngucluAnne Figeen yaramıyor evet bana da hiç etki etmiyor migren var bende ben sürekli ağır ağrı kesiciler içtiğim için parol bana çok çok hafif kalıyor geçici bir durum diyorlar ama umarım en kısa sürede geçer 🙏
Tsultan Yapacağınız güzel bir duş alıp banyodan çıkarken diz kapağınızdan aşşağı soğuk su tutmanızı öneririm çok iyi geliyor ayakta durduğunuz için kan ayaklara basınç yapıyor bınuda genellikle soğuk suyla aşarsınız kan yukarı doğru ilerlesin diye
Tsultan İlla devamlı banyo yapmanız gerekmiyor ayaklarınızı soğuk suyada tutabilirsiniz ama sıcak havalarda banyo daha etkili genellikle sıcak havalarda soğuğa yakın duş alın ki rahat ettinizi anlığcaksınız