Melek31 Gizem1118 ben bundan önceki iki gebeligim de 30 lu haftalarda hep muz yedim ceviz kaşar peyniri iki kızım da şükür 3800 digeri 3950 doğmuştu şimdiki gebeligumde17+1 im tekrar son aylarda onlara ağırlık vermeyi düşünüyorum 🙏💙
Gurbet_kusu Gizem1118 kaju, badem, ceviz, süt, muz ve birde ben çok Nutella yemistim onu onermiyorum bana da kilo aldırdı
haklisinesracim normal dogum istiyorsaniz bebege kilo aldirmaya çalişmayin iri bebekte çok deformasyon oluyor ben normal istiyorum inşallah 3 kilodan fazla dogsun istemem korkuyorum kaşari filan biraktim resmen alirsa diye 😂😂
Melek31 minikkurabiyem2019 gün de bir tane yedim farketmedi saati ayrıca muzu tukettiginde 3-5 saat sonra kuru kayısı yemelisin sindirimi kolaylaştırmak için ❤🌹
Melek31 minikkurabiyem2019 istersen akşamları yatmadan 1 saat önce ye ardından 1 bardak süt iç ve soluna yat bebek sol tarafa yatildiginda daha çok besleniyor
Rozawxz Efsoo ayy ilk aylar yedim yoğurt ondan sonra bi tiksindim şu an ağzımı vuramıyorum çok üzülüyorum ama akşam süt içiyorum
Efsoo Rozawxz bende aksine sütden igreniyordum baslrda.5 ayimdan itibaren canim süt cekiyordu surekli😁ve icerdim bura kadar.bebeyimde hizli kilo aldi.canim sana diyem yok gunde4 bardak süt iç diye.1 bardak ols bile olur yogurtda oda.faydasi cok Ama yumurta.protein kaçagi varsa yumurtayi haftada 1 kere yeye bilirsin.
R_abia Gizem1118 kaşar peyniri, muz,süt, ceviz, pekmez, mercimek, bulgur ben bunlrın çok faydasını gördüm 29+4 de 1851 gramdı 2 hafta öndeydi yani . Bunları yemeni tavsiye ederim ☺️