Haticeakardeniz Uykudan uyandıracak dereceye geldi tecrübeli hanımlar nasıl geçer bu mide bulantısı 6 haftalık hamileyim 😔😔ve neden olur
SenaSolmaz Haticeakardeniz canım benimde çok bulanıyodu ve istifra ediyodum ama bana limonlu çay ve limon çok iyi geldi sende dene istersen 😊
NaimeYilmaz Haticeakardeniz hamilelikten olur 😊 bende çok uyanırdm 14.haftamda gectı ara ara hala oluyor ilaç kullanmak zorunda kaldm ama 12.haftama kdr dişimi sıktm içmedm kontrolunde doktorunla paylas o dahada rahatlatıcaktır senı 🙏
Nesomer Haticeakardeniz Benimde bulantılarım hep gece başlıyor limonata gibi bişi yapıp içince rahatlıyorum. Ve yanı başımda her zaman çubuk kraker bulunduruyorum oda çok iyi geliyor 👍🏼
PasaninAnnesi Haticeakardeniz karanfil. Benimde sabahlari bulantim var kalkar kalkmaz agzima bi tane karanfil atiyorum o bastiriyo sizde yaninizda bulundurun miğdeniz bulaninca ağzınıza atin bitane hafif hafif dişinizle dokunun kokusu tadi hemen bastiriyo agzımda karanfille rahatlayip uykuya tekrar daldigimi bile biliyorum suan yine kalkar kalkmaz bi tane aldm bekliyorum 😇😇
[silindi] Bende 11 haftalık hamileyim hafta da 1 kusuyorum artık ama midem hep boş gibi tuzlu şeyler yiyiyorum sürekli 🙁
kevsercik 3 aylık olana kadar çektim bulantıyi. Yağlı baharatlı asitli yeme ben ilk 3 ay zeytin i ekmek arasında yiyordum ve kaşar domates ekmek yiyordum ve bulantı çekilmez hale gelirde doktorunuzdan bulantı ilacı isteyin geçmiş olsun
Dlktpl 7+4 um asırı gaz ve bulantı problemı yasıyorum ıstıfra etmedım cok sukur ıns olmaz boyle gecer gıder bıran once calısan annelere benım gıbı daha zzor