Gulchirai Bu hastanede doğum yapan var mı ? Yeni Binada mı yoksa Eski bınada mı Doğumhane lütfen bilen varsa doğumuma az kaldı da
Miirayy Gulchirai benim eltim yaptı çok memnun kaldığını söylüyor normal doğum yaptı . Ama ben hiçbir zaman imkanlar olduğu sürece devlet hastanesi taraftarı değilim
Bianne Miirayy Özele gidip bebegini kaybeden arkadaşımı biliyorum. Ayrıca özeller de yeteri kadar imkanı yok ise yda hasta da her hangi bir sıkıntı teşkil ediyor ise devlte gonderiyorlar
Gulchirai Bianne ya oyle mi yenı bınada kadın doğum acilide mevcut galıba ? o zaman orada doğum yapacağım inşallah ben de devlet hastanesınde doğum yapma taraftarındayım
Miirayy Bianne özele gitmeye imkanı olan kişiler yenidoğan yoğun bakımi olan ve kuvezi olan hastaneler tercih ederler diye düşünüyorum . Devlet hastanelerinin hepsine iyi diyemem şans işi gerçekten iyi bir doktora denk gelmeniz
Canan_irem96 Bende tavsiye uzerine oraya gittim hem donanimli temiz yeni bina oldugu icin hatta 3 gun kaldim da bende orada dogum yapicam 👍Gulchirai
Canan_irem96 Evet mecbur sezaryan yani su kaanatdeyim biraz sans biraz bize bagli 1 dokdor veya 1 ebe o hastaneyi batirabiliyo ama temiz dedim gbi sansimiz bol ilsun saglicakla alalim bebisleri