Mucizem2019 canım bence büyüklerden özellikle de komşulardan uzak durun 🤣 çünkü herkes kendi doğum hikayesini anlatmaya çok meraklı, hem de en ağır şekliyle 🤣 uzak duramiyorsaniz da , dinleyince hemen unutun 😇 çünkü insan ister istemez etkileniyor, ben yürüyüş yapıyordum, bende yaptım ama etki etmedi sezeryan oldum sana da öyle olcak falan diyen çok kişi gördüm. Ama ne olursa olsun, eşimle ikimiz en başından beri normal doğuma adapte ettik kendimizi, hiç sezeryani düşünmedim. Ben normal doğum istiyorsam oğlum için de elimden geleni yapicam diye motive ettim kendimi. Eşimin de hakkını yiyemem benden çok araştırdı, yardım etti hiç yalnız bırakmadı, squatlari birlikte yapardık mesela, günlük nefes egzersizleri mi unuturdum eşim hatırlatır yap derdi. Doktoruma ispiyonlardi 🤣 o zamanlar kızardim ona ama şimdi iyi ki öyle yapmış diyorum 😍 onun dışında sütün gelmesi meselesi de öyle, her şey kafada bitiyor. Çok şükür lohusalık dönemimde güzel geçiyor, kafan rahat ve mutlu olunca çok şükür sütun de geliyor. Hele ki yediklerine dikkat edersen ohh miss 💓