annemsii Sanırım enfeksiyon kaptım az su içtiğim için ama 2 gündür suyumu düzene koymuştum evde yapabileceğim birşey varmı doktora gidene kadar
Meinwunder annemsii kadın doktoruna gitmeyi bekleme bence. Sağlık ocağına uğrayıp idrarında yanma olduğunu ve tahlil yaptırmak istediğini söyle.
Miniksercem14 Bol su içiceksin canım sürekli başka evde yapılacak bişey yok iyi geliyor bol su içmek ama idrara çıkarsın sürekli iltihap felan varsa gider
annemsii Rabiaysa Miniksercem14 bugün gittim doktora kan ve idrar verdim yarın sabah sonuçlarımı amaya gideceğim ve büyük ihtimal ilaç verecek yalnız idrarım kanlı gelmeye başladı bebeğe zararı varmı dır
Rabiaysa Bol su iç.günde en az 4 litre.sirkeli su yap tuvaletten sonra ve önce sirkeli suyla üstten alta doğru taharetlen.sık sık çamaşır değiştir.limon kivi bulabilirsen brokoli ye.kendiliğinden geçer ilaç kullanma.
Rabiaysa annemsii vardır o zaman ilaç kullanım tabiki doktoru dinletin tedaviniz bitince desikleriöi sürekli uygulayın bir daha olmamak içim