Sermec Kızlar 5 haftalık hamıleyım ve benım gebelikten önce varısım vardı varis corabı gıyemıyorum ama içinizde varisi olup hamılelıkte bir sorun yasayan ya da yasamayan var mı
Kbramsa Sermec benim var 26. Haftadayım henüz bi ağrısı falan olmadı ama ayakta kaldığımda bacaklarım da ödem oluyor acaba varisle bağlantılı mıdır bilmiyorum 🙄
Kerem_alyadua Sermec bende kılcal damar varisi var agrı falan yapmıyor sadece bacaklarım morardı insallah doğumdan sonra gecer
Sermec Kbramsa Kbramsa BIlmıyorum canım benım korkum bazı varisler de pıhtı atma durumu olabiliyormuş ben zaten tedbır amaclı kan sulandirıcı coraspin kullanıyorum zaten varisi sınırda ya da ileri düzeyde olan hastalara doktor kan sulandırıcı öneriyormuş acaba bu tek basına yeter mı iğne kullanmam lazım mı
Sumertt44 Bende aynı durumdayım canm ilk gebeliğim den kalan varisler var şu an 29dayim çok zorluyo beni ayakta duramıyorum gece kramp giriyo napicam bilmiyorum perşembe Dr a gidicem ne dicek bakalm
Sermec Sumertt44 anladım cnm benım korkum ben 3 ay önce bir düşük yasadım ve bazı varisler de pıhtı atma durumu olabiliyormuş ben zaten tedbır amaclı kan sulandirıcı coraspin kullanıyorum acaba iğne de kullanmam gerekir mi
Sermec Kerem_alyadua sanirim bendeki de kılcal varıs reflü III akım falan dıyo 5.5 mm falan dıyo pek anlamadım ama böyle balon gibi damar yok umarım kötü bir şey olmaz