EngucluAnne Parol içmemek için kendimi zor tutuyorum buz iyi gelmişti şuan iş yerindeyim buz da bulamıyorum ne yapabilirim yardım lütfen:(
gulsenkonakli EngucluAnne çok dayanamayacak gibiyseniz parol ya da minoset içebilirsiniz hamilelikte onlar serbest ağrı kesici olarak. Çok su için bir de saç diplerinizi çekin biraz😊
esrtsn24 EngucluAnne bnde 11 +3üm canım sabahtan beri çatlıyor başım geçmek bilmiyor zor tutuyorum kendimi içmeme için zararlı olmadığını söylüyorlar ama bn doktoruma danışmadan içmek istemiyorum
Gulsumaydgn EngucluAnne Kiraz yemek iyi geliyor bir yerde okumuştum bana ise yaramıştı http://www.hurriyetaile.com/ebeveyn/saglik/kiraz-agri-kesiciden-10-kat-daha-etkili_7091.html
EngucluAnne Maşallah saçma sapan sorulara yüzlerce yorum sağlık sorununa sıfır cevap millet dedikoduyu ne çok severmiş
Cnss Emin olun o ağrı bir türlü geçmek bilmiyor . Bende de öyleydi hala da ara sıra oluyor baş ağrısı . Doktorum parol vermişti içer içmez geçiriyor.
EngucluAnne Cnss parol içmek istemiyorum ben bir de bana çok etki etmiyor migren var bende ben hep arveles içerdim parol hafif kalıyor şimdi :(
EngucluAnne esrtsn24 aynen bende canım ilk zamanlar içtim ama dayanamıyordum şimdi de diretiyorum içmemek için
burcu06 Ayni durumlari yasadim ve yasiyorum migren hastasiyim aktarda migren tasi var onun faydasini gordum bide dayanamayacak hale geldiginde parol iciyorum mecbur cunku benim basim oyle boyle agrimiyor insallah biran once gecer
Cnss EngucluAnne eğer bebekten dolayıysa o baş ağrısı etki ediyor. Yani bende etki etmişti ediyorda. Herkesin yapısı farklı olduğu için şuan bilemedim ama o illet ağrıyı biliyorum. 23üncü haftaya girmek üzereyim ilk zamanlar baş ağrısını yaşadım bir de dün çok şiddetli bir şekilde yaşadım ağlıyordum resmen. En son dayanamayıp içtim yarım saat içinde geçti ağrı..
EngucluAnne Cnss içtim canım mecbur kaldım yoksa kafayı yiyecektim çok şükür gece rahat uyudum şimdi ise gitmek için kalktım ağrımıyor çok şükür
Ozlemustafa Dilaraatac bende migren var 11+3 haftaligim tutuugu zaman 2 gün suruyor. Komşum dediki parmağını ağzına şok öğür dedi kusmadan öğür anında gecicek dedi denedim geçti tavsiye ederim..