Zeynepzeze Gördüğüm sayfayı bulabilirsem etiketleyeceğim buraya. Tabi ki içiniz rahatsa kullanabilirsiniz hanımlar, ben polemik yaratmak için yazmadım. Sadece aklıma takıldı
Pinar9001 Kbramsa ben deterjanını aldım minorisin.İnternette kendi sayfalarından sipariş ettim gayette sağlam geldi kargom😊
Zeynepzeze Birde yanlış anlamayın da herkesin dilinde mühendisin oğlu yani bu kişi ne kadar bilgili güvenilir ? Neye göre ürünlerin içeriklerini inceliyor ? Mesleği bu olmamasına rağmen ne kadar bilgili olabilir? Sadece mustela ile alakalı konuşmuyorum genel anlam da.
07052019 Zeynepzeze bi de içeriğinde kötü kimyasal bulunduğunu bildiğim bikaç marka için baya iyi yorumlar yapmıştı. Buram buram reklam, güven vermiyor 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Kbramsa Pinar9001 normalde internetten alışveriş yapıyordum ama bebeğimle ilgili hiç bir şeyi almadım riske atamadım 🙄😄
Pinar9001 Kbramsa sayfa kendi sayfaları url uzantısından anlıyorsun zaten 😊 Trendyol,hepsiburada gibi sayfalardan asla almam.Kurumsal kendi sayfaları olduğu için güveniyorum bende.
edaozdxx Ben sebamed aldım iyi gelmedi kızıma. Ardından 2 ay kadar Komili %100 zeytinyağı içerikli şampuan kullandık. Şimdi ise Johnson Baby Bedtime kullanıyorum. İçeriğinde mühendisinoğlunun dediğine göre 2 kimyasal var ama bebeğime en iyi gelen şampuan bu oldu. ☺️
sbusra Zeynepzeze Merhaba Zeynep, instagramda mühendisinoğlu diye bir sayfa var orada bebekle ilgili tüm ürünlerin detaylarını bulabilirsin