uyanikkeda11 Defnekrblt canım benimde 13. Haftalarda yüksek çıkmıştı ilaç kullandım bitti şimdi 30 haftalığım yine yüksek çıktı randevu aldım bakalım gidicem ne dicekler 🤷🏻♀️
burcak01 Defnekrblt doktorum bana hamileliğinin ilk 3 ayı önemli demişti sonraki aylarda bebek kendi tiroidini kendisi üretiyor dedi.anladığım kadarıyla kendim için kullanıyorum ilacı başkada bi bilgim yok canım
sevdicek Defnekrblt valla benim de bugunki testimde ilk defa 4.6 çıkmış bende çarşamba gideceğim inşallah bi sıkıntı olmaz uyanikkeda11 kuzum ilaç mi veriyorlar yüksek olunca bebeğe falan bi zararı oluyo mu benim ilk defa yüksek cıktı çarşamba gidecegim🤔
uyanikkeda11 Senyorita valla hiç bilmiyorum canım şeker yüklemesinde çıktı doktor sadece dahiliyeye görün dedi
Esra1260 Defnekrblt çok garip hamileliğinin ilk başlarında bakmaları gerekiyordu tiroide çünkü ilk 3aylık dönemde çok önemli nasıl bakmazlar aklım almadı 🤔
Defnekrblt Esra1260 valla sorma ben doktor konusunda çok şanssızim ilk hamileliğim ve Allah a emanet birçok şey
uyanikkeda11 sevdicek valla ben ne yalan söyleyim tiroid ne işe yarıyor onu bile bilmiyorum 🤷🏻♀️ Yüksek olunca ne oluyor düşük olunca ne oluyor bir fikrim yok gittiğimde sorcam . Bende cuma gitcem