burhanaltintop 47 haftaya gircem bikaç gün kaldı 38de falan doğsun artık istiyorum beklemek zor olmaya basladı bunun için yapılabilecek bişeyler var mı kızlar?
Ayseberru burhanaltintop önünün içim yapabileceğin bişey yok hersey takdiri ilahi ben bugün gittim hastane iye ve 3 cm açılmam var ama sancı yok 😐 37+3 bu arada doktorum heran artık olabilir dedi 🤗 bekliyoruz bakalım
Sedef-345 burhanaltintop 38+5 te doğum yaptım :)) bence ne zaman gelecekse o zaman gelir. erken gelmesi için ben çok konuştum bebişimle oda beni dinledi geldi 😛😛şaka tabi takdiri ilahi 😎
Prensesgeliyor burhanaltintop bende giresundaym daha onceden bı yorumda aklımda kalmstinz o yzden sorayım dedim hangi hastane gidiyorsunz
Gndgd33 Kızlar 36+5 dünden beri yatiş yaptım 1 parmak acıklık var dediler sancı var nst de ne olur bunun sonu daraldım burda bısey diyende yok
Prensesgeliyor burhanaltintop evet çok memnunum ilk hamilelegmdede kendisine gidiyordum yine kendisine gdiyorum doğum 15 Ekim gbi planlanıyor sezaryen olacagm ilk doğum mecburi sezaryen oldgu icin
Cerenkurt06 burhanaltintop Allah nasip ettigi saatten ne bir dakika önce ne bir dakika sonra gelmiyor 41 oldum bugün canım burnuma geldi daralıyorum korkuyorum cocuk icin yani sezeryanla aliyolar ancak fakat 38 de dogsun istiyorum diyosunuz normal istemiyosunuz o halde yani 😂
burhanaltintop Cerenkurt06 yani normal istiyom aslında ama doktor normal olmaz 38de gel sezeryan olsun derse de hiç itiraz etmem