Aslicrn tabiki kuzum bende arkadaş tavsiyesiyle gittim öneren arkadaşım çok titizdi bu konularda ve devlet hastanesi doktorları diğer özeller bana tüp bebek harici olmaz çocuğun dediler polikistik over hormon bozukluğu adet düzensizliği vardı ilk önce güler yüzü çok ilgimi çekti herşeyi gülerek anlatıyor ilk başta sana anlatıyor sonra dinliyor dertlerini ben anlattım işte sıkıntılarımı alttan muayene etti ve gözünü makineden başka bi yere ayırmadı ben utanırım yanlış anlarım diye ben çok zorlanıyorum mesela alttan muayenede sakin ol tuğçeçim çok az kaldı bak bitti diye seni sakinleştiriyor ve bana dediki diğer doktorlar nasıl para alıcağını şaşırmış kısa bir hap be çatlatma iğnesi sonucu 3 aya hamilesin dedi şok oldum ve dediği gibide çıktı 3.ayımda hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun çok rahat bir hamilelik geçirdim bir kaç kere grip olmanın dışında bir sıkıntı yaşamadım onda bile ne ilaç kullanayım diye gecenin 5inde aradım bana tek tek anlattı ki yapmayabilirdi sonuçta adamın branşı deil bir sonraki randevum haftalar sonrası olsa bile nasıl atlatabildinmi gribi diye sordu ondada çok şaşırdım mesela..sana ücretsiz yapılan tahlilleri bile sölüyor burda boşuna para verme bak bunları sağlk ocağı yapıyor diye hep zaten kardeşim bacım diye konuşuyor bugün bile vay tuğçe hamile kalacakmıyım diye soruyordun derdin bak pazartesi doğurcan diye anılardan konuştuk bence piyasanın kaybetmemesi gereken bir doktor..