Duygutultar Kızlar sol kalçamın üsttü ve belim çok ağrıyor bacağımı çekerek yürüyorum topallıyorum doktora söyledim bebek büyüdüğü için sinirlere baskı yapıyor dedi ama canımı çok yakıyor ne yapacağımı bilmiyorum başına gelen var mı ??
Tugraninannesi Duygutultar birebir aynısını yaşadım bol bol dinlen ve ağrıyan bölgeye sıcak havlu fln koy birde ben eşime sürekli masaj yaptırdım
NaimeYilmaz Duygutultar bende yaşadm maden suyu ıcınce 20dk ıcınde gectı onu ıcmeyı akıl edene kdr koca gün cekmıstm ben hıc yuruyemıodm nerdeyse sende iç 🙏
EmraheydaBier Duygutultar evet bende yaşadım 37 haftamda suda eritme ilaç verdi 4 gün kullandım faydasını gördüm çok feci bi ağrı sol belimden bacağıma kasığıma vuruyordu yürüyemedim 2 hafta ağrıdan inliyodum geceleri
Tugraninannesi Duygutultar bana öyle dediler hatta doğumdan sonra da devam eder dediler ben hiç kalkmadan 10 gün yattım yemek bile yapmıyordum evde bol bol süt yoğurt yedim düzenli magnezyum ilacımı kullandım ağrıyan bölgeyi sıcak tuttum yatarken sırt üstü yatarsam belime yan yatarsam bacaklarımın arasına yastıksız asla yatmadım Allah a şükür o gündür ağrımıyor
alewer06 Duygutultar ah canım aynısı bende hamileliğin en başından beri var sen yine tek kalça ile kurtulmuşsun ben iki kalçada yaşıyorum o problemi ilaç falan da kullanamıyorsun dikkat et çok yük vermemeye çalış çok üzerine basma yeter
gulanne Duygutultar benimde aynı sorunum vardı resmen topallıyordum. Yatakta dönerken Ağrıyordu. Magnezyum verdi dr iyiyim şuan geçti. Dr verdiği ilaçları düzenli kullan ben midemden dolayı ilaçlara ara vermiştim o zamanlar ağrım arttı. İlaca başladım iyiyim.
Heather Sanırım burda hamileyim kısmında okumuştum bu tip ağrılar olabilir diye. Siyatik sıkışmam var benim topallatıyor o ağrı malesef, yormayın kendinizi çok aslında doktorunuzla görüşseniz keşke magnezyum falan verir belki😊
Eymen18 Duygutultar benim başıma geldi çok ağrıyor hatta bacağım bile uyuşmuştu bacağımı çekerek yürüyordum emg diye bişey çektiler drun dediği tek şey sıcak suda bacağına masaj yao baska Bisey yapma Allah yardımcın olsun benimde şuan bel ağrılarım var doğumu bekliyorum
Nero Ben bu ağrıları dördüncü ayımdan beri çekiyorum kuyruk sokumumu bile etkilemişti. Bu aralar azaldı biraz suan 24 haftamdayım ama yinede ağrısı var çok yorulduğumda kemik batıyor sanki uyuyamıyorum. Şimdide sağ ayak bileğimde sıkıntı var parmaklar falan hafif uyuşuk ama oda normalmiş. Hamileyken herşeyin normal olması ve bu kadar acı cekmemiz benim psikolojimi bozuyor açıkcası ama yinede bin şükür..
Duygutultar Maden suyu içtim olmadı hala çok ağrıyor duramıyorum doktora gittim sinirlere baskı yapıyor büyüdükçe dedi sadece parol içebilirsin dedi 😞
Nero Duygutultar hiçbir yararı olmuyor herseyi denedim. Kendi kendine geçmesini bekleyip sabredeceksin... 😔