Tgcmrt berguzar1987 anladım canım tedbir amaçlı demekki benim de ara sra kasılma sancı oluyo ama düzenli olmadığı için korkmuyorum, bu haftalarda yalancı sancılar olurmuş zaten. Rahim uzunluğu da 30 dedi senin kaç
Elfgncr Tgcmrt 20+2 olduk gecen hafta kontrolde doktor senin için 30 yada 32 hafta diyorum dedi inşallah daha uzun kalırlar psikolojim kötü biraz saglıklı gelirler inşallah
Tgcmrt Twin_mother2 ikizlerde hep öyle duyduğumuz içindir 😊 bugünki kontrol den sonra benim umudum var görürüz inş hayırlısıyla 🤲🏻
Twin_mother2 Tgcmrt banada dua et en istemediğim şey şu kuvöz olayı perşembe günü bnde güzel şeyler duyarım insallah
Tgcmrt Mislimelek maşallahh canım Allah daha iyi etsin oğlumda bende de şeker çıkmıştı ikizlerde de çıkmadı şükür 🤲🏻
Tgcmrt Rabiakerem inşallah çıkmaz canım moralini yüksek tut iyi düşün iyi olsun bide bişey ada, sadaka falan. İnşallah sağ salim vaktinde kavuşursun evlatlarına 🤲🏻💕
Tgcmrt Twin_mother2 ederim canım inşallah Allah gönlüne göre verir. Küvez benide korkutuyo 3,5 yaşında bi oğlumda var inşallah küveze gerek kalmaz.
Zeyzeynep Lilyyy bizde seninle hemen hemen aynıyız 32+2 benim tek yumurta ikiz kızlarım olucak inşallah Allah’ın izniyle 🙏🏻