Miniksercem14 Bugün ikili sandalyeyi kaldırıp kaynanama getirdim belim ve kasıklarım da ağrı var bide genital bölgemde yanma oluyor arada sizce bişey olmuş mudur çok pişman oldum sonra hafif sandım ?
ekara Miniksercem14 muhtemelen sorun yoktur kafana takma. Hamilelik uzun süreç zaman zaman hepimiz yapıyoruz ama dikkat et bundan sonrası için. Şimdiden git uzan dinlen ağrın geçer. Kanaman yoksa vs endişelenme
Sevo9090 Miniksercem14 vajinada yanma genelde enfeksiyondan oluyor canim. Onun dışında kasık ağrıları vs zaten hamilelik sürecinde normal seyler. E bi de yorulmussun. Bir sey olmaz bence ama yine de öyle şeyler taşıma dikkat et.
Miniksercem14 ekara çok pişman oldum zaten sonra normalde hep dikkat ederim bu defa böyle oldu inşallah bişey olmaz. Söylemiştim ilaç vermek tehlikeli sürekli su iç demişti
ekara Miniksercem14 genital yanmamı yani vajina içi mi yoksa idrar yaparken yanma mı? ikisi farklıdır. idrar yaparken yanıyorsa ve idrarını zor yapıyorsan idrar yolları testi yapması gerekir idrar testi alıp. Vajina içi yanıyorsa da vajinal kültür alması gerekir enfeksiyon var mı diye.