Gulmira Kizlar mrb dun akşam başladik eşime keçiboynuzu özünu yediriyorum eşim varikosell amelyati olmuştu 1 ,5 sene once saraçoğlu çok faydali diyor bi denemekte fayda var dedim bilgisi olan belki vardir denemişinizdir fayda gorduyseniz paylaşirmisnz 💋💋💋
Yaseminpinar Gulmira Eşimde varikosel vs yoktu ama ileri hareketli sperm oranını artırdığı için keçiboynuzu pekmezini cevizle karıştırıp bir de ananas çok yiyordu.
Sultanas Gulmira bizde eşimle bebek düşündüğümüz de kullandık şükür faydasını gördük ama eşimde varikosel yoktu
Mrymela Gulmira Çok faydalı emin ol, keçiboynuzunu kaynatıp her gece suyunu içirebilirsin, çok yakınım bu şekilde yaptı ve şuan ikizlere hamile☺️
Ebruas Biz de kullandık eşimle birlikte morfoloji %99anormal çıkmıştı hem yumurtaya faydası olur hemde sağlıklı spermler güçlensin diye fakat yanında propolis arısütü polen de tüketmiştik
shrbrk faydalidir. eşime suyunu kaynatip iciriyorum.birde bal propolis arinsutu polen karisimi yediriyorum. zeytinyağında kuru incirde yediriyorum. şuan yaninda degilim yapamıyorum. ben olmayinca hicbirini istemiyor. varikosel ameliyatı da oldu insallah faydasini goruruz. suan ameliayt olmadan bunlari kullanmadan hamile kaldim şükür 🤲 bundan sonrada iyi olur spermleri insallah.
Yaseminpinar Gulmira Bunlar doğal ürünler yani ilaç vs olmadığı için zararı olmaz günde bir kaç kaşığın canım en fazla biraz kilo yapar yakmazsa 😊
Ebruas Gulmira ben kullanmıyordum ilk etapta çevremde arkadaşlarım tüket zararı olmaz dedikleri için birlikte kullandık 3 ay içinde hamile kaldım şuan 18 haftalığız sende deneyebilirsin zararı olmaz diye düşünüyorum
Sultanas Gulmira 15 gün falan kullandık hergun ilişkiden önce sabah kalkınca aç karna ictik ilk denemede oldu
Gulmira Yaseminpinar bende pkos var cnm kilom yok ama kilo yapa bilir şekeri yuksek olduğu için oyuzden biraz tedirginim