Cigdemdgr Kızlar Bursa’da medicalpark ta Doğum yapan kimse var mı? Benim 16 gün sonra doğumum var, yol gösteren olsa keşke 🤷🏻♀️
Ayselgalya Cigdemdgr dogum ve muayene ücretleri nedir , memnunmusunuz doktorunuzdan 😊 bilgi verirseniz sevinirim, ben 16 haftadayim doktorumu bulamadim hala
Fatmasaymaz Yukarda kalsın bir gören olur diye yazıyorum. Bir bilgim yok malesef ben ist. Da yaşıyorum
Cigdemdgr Deletedmom6373 ya gördüm seni hikayeni de okudum ❤️🥰 ben de 37+0 dayım bugün çatı muayenemi yaptı özlem hanım 2 cm açıklık varmış. Bu hafta olursa normal Doğum olacak inşallah ama daha geç gelirse sezaryen çünkü 4 kiloyu geçecek dedi doktor. Suni sancıyla başlatmadı Doğumu bugün. Şansıma da izne ayrılıyor bu hafta. Başkası girecek normal Doğum olursa 😔 bakalım bu iki cm ne kadar sürede ilerleyecek 🤷🏻♀️ Senin dikişlerin iyileşti mi canım? Bide 7 cm de mi aldı seni Doğuma özlem hanım? Heyecan bastı beni 😊
Blackk34 Deletedmom6373 merhaba ben de Özlem hanıma gitmeyi düşünüyorum da normal doğum da epizyo uygulandı mi acaba çok dikişiniz oldu mu?
Deletedmom6373 Cigdemdgr Valla 4 kiloyu gecerse normal dogurma canim benimde 4.110 gram dogdu ama bak dikislerim hala tam anlamiyla duzelmedi benim karnim küçük duruyordu en son kontrolde 3.600dü doğuma gittigimde 3.400 falan anca dogar senin karnin cok kucuk duruyor dedi bi doğdu 4.110 gram ozlem hanimda çok şasirdi
Cigdemdgr Deletedmom6373 ultrasondan fazla mı doğdu 😳 benim ultrasonda böyle belki de daha büyük o zaman 🤦🏻♀️ Bide bugün sordum aynısı mı doğar diye, ya aynısı yada daha az doğar dedi oysa ki 😕
Deletedmom6373 Cigdemdgr Evet banada öyle diyordu ama benim dogum yaptigim gün ultrasyondan bakmadilar en sonki kontrolume gittigim günki kilosuni baz aldılar
Cigdemdgr Deletedmom6373 sağol canım benim 🙏🏻 Ebelerden memnun kaldın mı? Sonrasında odanda rahat ettin mi?
Deletedmom6373 Cigdemdgr Evet canım ebeler cok iyi ilgililerdi sağolsunlar güzel motive ettiler hep beni odamda guzeldi çok rahatti ben memnun kaldım inşallah sende memnun kalirsin😊❣
Cigdemdgr Ayselgalya muayene 165 tl, normal Doğum 2750 zorunlu sezaryen 3750 👍🏻 Özlem hanımdan çok memnunum çok sakin ve rahatlatıcı bi doktor. Bi dene derim, inşallah gönlüne göre bi doktor bulabilirsin 🙏🏻