Öncelikle benim bir hesabım var aslında ama böyle bir konuyu kendi hesabımda paylaşamadım utandım 22+1 günlük hamileyim kızlar eşimle 2 aydır aramız çok kötü işten çıkarıldı ve sürekli gece gezmelerine başladı bende eve geldiğinde tepki gösterdikçe iyice devam etti hatta suçu benim üstüme attı evde huzur yok ki napayım gelmek istemiyorum diye çok bunaltıyomuşum ve gerçekten maşallah hamileliğim bile o kadar rahat geçiyo ki sadece arada bel ağrım oluyor hiç dırdırlanmam sadece bana seni annenler bırakıyım aklım sende kalmasın bende çıkayım dışarı diyor bu ne biçim iş ya gece beni annemlerden 1 veya 2 de alıp o saatte iş yapmamı bekliyor ev çok pis evde yemek pişmiyor diyor ve ben çalışıyorum evde bile duramıyorum en sonda gece yine 1 buçukta gelmesi üzerine çok büyük kavga ettik boşanalım dedi bende ertesi gün işten sonra annemlere gittim bir süre konuşmadık kıyafetim yok diye eve uğramaya gittim birde ne göreyim film gibi gömleğinin omzunda ve yakasında fondoten izi yakasındada bordo yarım dudak var resmen ve açıklaması da bana her şey bitmiş demek ki senin bana güvenin bile yok halam boşanıyor diye omzumda ağlamıştı inanmıyorsan ara sor annem babam halam hepimiz beraberdik diyor bende blöf yapıp gömleğinin başka yerlerini de fondoten yaptım hadi omzunda ağladı gömleğinin karın kısmı bile fondoten ruj dedim olamaz elinden falan bulaşmıştır diyo ya bıktım ben tam Aralık ayında da biz kavga edince alkol alıp flörtleşme sitesi indirmiş 1 hafta sonra telefonunda yakalamıştım ya benim bu insana güvenim hiç kalmamış inanmıyorum halası olduğuna siz olsanız ne düşünürdünüz çok uzun oldu biliyorum ama desteğe ihtiyacım var 😔😔