Biber Kızlar yüzünüze uyguladığınız nemlendirici var mı varsa önerilerinizi alabilir miyim ? Aşırı kuru ciltliyim hamileyim şu an daha da arttı kuruluk 😒
NazHzl Biber bepanthol cilt nemlendirici kullanıyorum ben egzama sorunumda var o kadar kuru yani iyi geliyor baya. Bebeğede zararı yok. Makyaj bazı olarak bile kullanıyorum hatta🙈
Hali Biber bende de var kuruluk sorunu iyice arttı ama bütün nemlendiriler kimyasal içeriyor ben doğal yağlar kullanacağım vucudumada yüzüme de
Hali NazHzl malesef bebeğe zararı yok diye birşey yok kullandığınız bütün kimyasallar cilt tarafından emiliyor tabiki yine de siz bilirsiniz ama yanlış bilgilendirmeyelim bence özellikle bepantol içeriğinde petrol türevi var
NazHzl Biber evet eczanede 30 tl olması lazım gece gündüz kullanıyorum ben yaklaşık 15-20 gün dayanıyor
Hali Biber olabilir ama bazilari diye biliyorum araştırırsanız yüz için her yağ kullanılmıyor benim kardeşim kimyager bu bilgileri ondan alıyorum ve araştırıyorum tabiki yine de sizin tercihiniz
Hali Biber tabiki 🥰ben henüz 8 haftalığım o yüzden yakında alip başlayacağım yağ bakımına burayada yazarım inşallah