Zuzu Zarife canım senden ricam bunu kontrolünde doktoruna iletmen ve nst ye girmen.Belki çok masum Braxton Hicks dedikleri yalancı doğum sancısıdır belki de gerçekten sancın vardır.İçinin rahat etmesi için bu gerekli malesef
Zarife Zuzu bir hafta once soyledim doktora canim normal dedi zaten haftaya yine kontrol var bakalim nst isticem cok fazla olmuyo ayakta cok kalip yorulursam oluyoo dedigim karnimin altinda sertlik bide bebegin kafasiymis doktor soyledi
Zarife -silinmis110- valla ilk gebeligim benimde fazla bilgim yok cnm ve tup bebekle 5 sene sonra oldu daha fazla korkum endisem oluyo malesef
Duru Harna ben de 36 da doguracagim gibi gozukmekte sanirim ayni problemi yasiyoruz.bebegim kilo olarak da geri de malesef doktorunuz su gun olur diye gun mu verdi size
Asenat Pnr bende de ole oldu acile gittim suyum geldi die ama suyun dil idrar kacirmişsın dedi diğer gün kontrole gittim bebgin suyunda azalma var dedi dikkat etmenizi tavsiye ederim
Zarife Kizlar duramadim acile gittim ne acilma var ne nst de sanci var hersey normal cikti karnimin altinda olusan sertlik kasilma olmazmis kasilma tum karinda olur ve sancili olur dedi dogum kasilmasi ve futbol topu gbi ortaya toplanir karnin dedi icim rahatladi ya @Asenat @Pnr
Pnr Zarife sevindim canım senin adına insan baya kafaya takıyo işte bazı şeyleri sormuşsun için rahat etmiş ben güzel bebişlerimize sağlıklı bi şekilde kavuşuruz hepimizde inşallah🙏