Mtbessim 18 . Haftadan beri hissetmeye başladığım hatta iki haftadır sert tekmeler olarak hissettiğim hareketleri 3 gündür pek hissedemiyorum acaba bebek henüz küçük olduğu için midir yoksa bi sıkıntı mı var tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi ?
madl41 Mtbessim çok normal canım 24 e kadar düzensiz hissedeceksiniz😊 bende defalarca panikleyip sağlık ocağında kalp atışını dinlemeye gidiyordum
Duuyguum Mtbessim aynıyız hafta olarak canm bende iki gün baya streslendim ama dün maşallahı vardı olağan şeylermiş hiç kaygılanma sevdiğin yemeklerden yap ye
madl41 Mtbessim Ben 23 +2 deyim 😊 Bende 16. Haftamda hareketini 19 gibi tam tekmesini hissettim.20-21 gibi ise birim çok hareketli ertesi gün hiç oynamıyordu resmen. Doktorum sen hissetmiyorsun ama çok hareketli demişti şimdi artık daha net hissediyorum 😊
Mtbessim madl41 MaşaAllah sizinkine bizimki de başlar İnşaAllah tekrar alışmıştım böyle hissetmeye şimdi bişeyler eksik gibi geliyo 😅
Duuyguum Mtbessim ben de herşeyi sorun haline getiriyorum merak etme dün de o kadar çok hareket edince acaba rahatsız mı bir sorun mu var dedim 😂 paranoyak oldum anlatamam sana