Serpilsaltikalp Seda95 16. Haftadayım. Hiç kilo almadım. Bugün gittim doktora. Kilo Alman lazım dedi.
Esesen Serpilsaltikalp zaten 16 dan sonra falan başlıyor kilo alı ı sıkma canını. Ben de 16dan sonra aldım
Dilek2 11 haftalık olduk ama 1.5 kilo almışım bazıları ilk 3 ay kilo alınmaz sen almşssn diyorlar toplamda kaç kilo olucam merek ediyorum 🤯
Ruyaninprensi Seda95 35haftalik hamileyim 23 kilo aldim ilk gebeligim 49 ile hamile kaldım 70 kusurlerdeyim
sevgitekes Ruyaninprensi bende 48 le kaldım 56 ydim 25. Haftada bende sizin gibi almak istiyorum daha alır miyim acaba 25 te siz kaç kilo aldınız hep zayiftim etli olmak istiyorum boy 1.67 😁
Efsoo Alessia almiyorsun ne guzel iste canim Ben 13 kilo aldim.agzim burnum yuzum kollarim gogusler basenlwr kalcalar ayaklar ah vucudum kotu sekilde odem olmus catlamis😞 Bi dogursam diyorum o incecik halime gelsem😞
Iremgokce Yesimeliz aynen bebeğin kilogramını eşini amniyotik sıvısı vücut ödemi ve şişen göğüslere rağmen burda doğuma kadar hiç kilo almadım diyenide okudum valla ben bunu tıbben mantıken anlayamıyorum 😂
sevgitekes Seda95 26+6 haftalığım geçen hafta 25 te tartildim sekiz kilo almışım bu aralar her hafta bi kilo alıyorum 😁
Nur5541 Seda95 vallaha banada diyolardı hep 6 Aydan sonra başlarsın almaya diye 7 buçuk kilo aldım 36+5 😂