Kızlar bilen bilir 2 ağıstosa sezeryan doğumum olacaktı dün gece nişan gelmesiyle korktum direk ılık duşa girdim ne olur ne olmaz diye sonra sancılarım başladı gündüz de baygın uyuyordum tüm gün Halim yoktu . Sancılar 10 dk da artmaya başladı direk doktorumu aradım oda yatışın yapılsın gece gelebilir Tuğba dedi biz direk hastaneye gittik 1 de odama alındım nst bağlandım sancılar 80-100 arası gidiyordu açılmana bakıcam dedi ebe baktı 5 cm😐 ama benim mecburi sezeryandı kemik yapım dar diye direk doktorumu aradılar geldi 2 de ameliyata girdim 20 geçe çıktım çok şükür bebişte bende çok iyiyiz 😍 ama doktor ameliyata başlayınca kakasını yapmış Tuğba dedi bana direk ben şok oldum daha 38 haftalıktı nasıl yapar dedim oda senin stresinle de olabilir dedi ☺️ Çok şükür sıkıntı yaşamadık 8 de kalktım yataktan üstümü değiştik yürüdüm ilk yürüyüş az zordu ama abartılacak değil şuan kendim kalkıyorum oturuyorum iyiyiz akşam cıkıcaz kısmet olursa 👍🏻😍 hepinize hayırlı doğumlar diliyorum ♥️ Sorularınız olursa cevaplarım artık biz de happykidsliyiz 😍😘