GuelGltkn benim de ilk gebeliğim sanırım seninki tam kapamış ama maşallah 30 haftayı görmüşsün stres yapma bence çünkü normalde tamamen kapaması halinde 30 haftaya gelmeden sezaryen yapıyorlar demekki bazı şeyler çok şükür yolunda gidiyor, ama keşke neyse açıklasaydı doktor benim rahmime yakın normal doğuma izin vermeyecek şekildeydi doktorum tamamen kapatırsa zaten kesin erken alınması gerekir bu şekilde araştırma hastanesinde olman gerekir çünkü çok kanaman olabilir ( olamaya da bilir) tam teşekküllü bi hastane olmalı demişti başka şeyler söyled ama ben söyleyip korkutmak istemem çünkü hepsi ihtimal olmama ihtimalleri daha yüksek, ama 34 den sonra normal doğuma izin verecek kadar yukarı çıktı. İlk öğrendiğim gün çok üzülüp sıkıntı yapmış ağlamıştım ama sonra bunun bana da bebeğe de faydası olmadığını düşünüp kendimi toparladım ve hep pozitif düşünmeye başladım belkide psikolojik olarak kendimi hazırladığım için biraz yukarı çıkmış olabilir inşallah senin de korktuğun gibi olmaz herşey yolunda gider☺️