Smyye0303 Trabzon hımmm öyleyse iyi canım benim daha 20+5 haftalık bebiş🤗 şeker yüklemesini hamur şekeri çok yemişim yaptır dedi Alttan gizli şeker çıkar gibisinden
Trabzon Smyye0303 evet canım bende gizli şekerden korktuğum için yaptiricam. Çok tehlikeli gizli şeker yaptırmakta fayda var
Trabzon Smyye0303 ben hamur türü olarak sadece ekmek tuketiyorum pilav makarna poğaça türü yemiyorum pek nadirdir yediğim sen hamur işi yeme ekmeksiz ben yapamıyorum 🥴
Trabzon Smyye0303 çikolata yiyorumm ama aşırı değil dondurma yiyorum öyle abur cubur tüketmiyorum. Çok şükür sekerim de güzel çıktı darısı başına
Badevehande Smyye0303 3 kilo almışım bir ayda🤭 henüz şeker yüklemesi yaptırmadım 22+5 iz 24 de yaptıracam canım 😊
Smyye0303 Badevehande kaç haftalıkkrn dedi sana canım bende 20+5 yarın doktora gitçem ayrıntılıya gitcez sorcam doktora suyunu kilosunu sıkıntı mı die
Senalii Badevehande Ben de aynı durumdayım😅 Bir anda 3 kilo. Doktora sordum tabii ki de böyle gidersen yaptırıcaz mecbur dedi😄
Badevehande Smyye0303 evet maalesef hamur çabuk kilo aldırıyor İnan bi kavanoz nutellayı 2 günde yedim ama yinede kilo almadım ekmek hamur yiyince anında alıyorsun
Smyye0303 Badevehande ben o nutellaya 1 haftada boyunda her sabah ekmege sürdüm sürdüm yedim krepleri reçelleri bide meyve yeme dedi sekerli 😂😂ooo ne güzel kilo alıyordum moralimi bozdu doktor Bebek 1 hafta önden gidiyo az ye dedi 🤣🤣
Smyye0303 Badevehande aman az ye çikolatayı doktor asıl bana onu dedi altta gizli şeker çıkar dedi şeker yüklemesi yaptır 24 haftada dedi🙄🙄