Bsnrck Bebeğiniz için ne aldınız veya neler almayı düşünüyorsunuz tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı alisveris siteleri var mi?
ggzmkrcc Bsnrck kıyafet anlamında mı? E bebek ve jokerden aldım cogunlukla indirimleri takip ettim kıyafet nerden begenirsem ordan alıyorum bi iki parça biriktiriyorum
Bsnrck Bende bikac parca aldim ama toplu sipariş verebileceğim guzel urunleri olan güvenilir instagram sayfaları filan bakıyorum. Bikac buldum ama baska onerisi olan var mi
BesteCanerKutluzolu Bsnrck instagramda sweetmarkabebe var carters gap ürünler getiriyor yurt dışından ve buradakş mağazalarının yarı fiyatına satıyor çok güzel geliyor ürünleri biz yiğenime çok aldık ordan çok kaliteliler ve güvenilir bir bayan beden konusunda filan danıştığınızda da çok yardımcı oluyor
Elizz Bizim dedemiz bebeci o yüzden babam sagolsun alıp alıp getiriyor kıyafet. 🙂 Bebek arabası aldık bi başka daha birşey yok 🙂 Ramazan girmeden hastane çantasını hazırlayacağım inşallah daha sonra odasını 🙂 Acele etmiyoruz şimdilik bu kadar 🙂
Beratzgenci Şuan defacto ve kotonda bebekte çok indirim var dünya urun aldım hatta 1 yaşına kadar doldurdum çünkü 5-10-15 falan fiyatlar
Edosummm Carters, koton, hm gibi mağzalarda indirim oluyor değerlendirin derim 24 haftalık hamıleyım bebeğimin coğu eksiğini bitirdim 👼🏼👏🏻 İstanbulda yaşayanlar için eminönünde 6 katlı havuzluhan var içerisinde bebek için herşey var organizasyon malzemelerinden en temel bebek eksiklerine kadar tavaiye ederim kitikate organik ürünler dahi var ve fiyatları çok uygun 👌🏻
Fatosruzgar Aynen indirimde ne gorursem aliorum zaten guzel sezon yada sezon sonu urun farketmez diorum ama ben Londrada yasiorum burda fiyatlar baya uygun oluo £3 -£5 cok guzel seyler aldim . Kendime urun kategorisine gore limit fiyat koydum cunku insan bu guzellik ve cesiti gorunce kendini kaybedebilio. Bende guzelse 1 yasa kadar aliyorum. Araba koltugu indirimdeydi hemde %75 falan ve cok guzel ozellikli birseydi onu bile aldim. Kendi isinde calisan bi anne oldugum icin bebegimi ofisimde buyutecegim yani beraber cok yolculuk yapicaz 😁