Seda-hira Kızlar günaydın doğum yapanlar yardım edebilir mi? Sizdede Doğumdan önce göbeğin alt kısmında adet sancısı gibi sancılar oluyor muydu? Geceden beri uyuyamıyorum 6:30da kalktım ağrı yüzünden geçen gecede aynı oldum.
Ebruliiii Seda-hira şuan aynı durumdayım 38+5 geceden beri agrıyo geçmedi . Doğurucammı acaba diyorum ama dayanılmıycak bir agrı değil belimde de yok belime ara ara vuruyo anlayamadım bende doğurmak ve doğurmamak arasında kaldım ☺️
Ozlemb0811 Seda-hira benim suyum gelmeden bi hafta once bu tarz ağrılarım olmuştu canim takip et sıklıgını, şiddeti artıyor mu diye de
Seda-hira Ebruliiii acaba yerleşme ağrısı falan mı kanala mı inmeye çalışıyor? Çünkü tam olarak karnımın alt kısmı ağrıyor ve ağrıdığında elimi koyuyorum orda bi doluluk hissediyorum
Ebruliiii Seda-hira benim aşağıda zaten doktor bu hafta gelebilir dedi dün gece nişanım geldi sanırım mukus gibi ama diyorum ya dayanılmıycak bir agrı değil adette tatlı ince bir ağrı olur ya öyle ara ara oluyo ama sürelerini bilemiyom belirsiz oluyo hep düzenli değil şimdi yok mesela benimde 38+5 oldu
Ebruliiii Seda-hira benim geldide işte hastanelik bir durum yok şuan ortalığı falan topluyom öle rahatım ☺️