Aynurgul Msaa Bir pet bardağa biraz karbonat koydum başka bir pet bardağa idrarımı yaptım, sonra idrar yaptığım bardağı karbonatlı bardağın üstüne döktüm biraz bekledim kabardı köpürdü 🤗
Alpveannesi Ben de yapmistim. Baya kopurmustu gercektende erkekmis cinsiyeti. Sonra benden goren esim de yapti🤣 onunki de cok kopurdu. Benim de erkek olucak diyodu. Komik komik hatiralar iste. Aklima geldi basligi gorunce💓💓💓
Aynurgul Esilacinar evet köpürürse erkek yazıo nette köpürmezse kız yazıo , benimki de köpürdü oğluş🤗 zaten cinsiyetini de 12. Haftada öğrendiğim için fazla merakta da kalmamıştık ☺
Gulizar0652 Bende kabartma tozuyla yaptım şimdi 🙈🙈meraktan 4 aylık hamileyim bir kız bir erkek diyolar ama müthiş kabardı şok oldum taştı bile 😂😂
CennetEsmerMelegimKahraman Kbrazcan Tabiki Canim pazartesi Aksam yazicam Insallah ...Ilk bebegim Tek dilegim saglikli Olmasi kiz Erkek Rabbim ne verirse kabülüm ...Insan yinede Merak ediyor Biran önce Bebise ciciler Almak icin 💕
2cocukannesi Benimde kabardı ama kıza benziyor deri doktor yarın başka doktora gidiyorum hadi bakalım
CennetEsmerMelegimKahraman Merak Eden kardeslerim icin yaziyorum yazicam demistim Biraz Gec oldu Ama Cinsiyeti Sonunda ögrendim kizim olucak Allahin izin ile Camasir suyu olayi yalan cikti 😂😂