Luisluis https://i.hizliresim.com/QPa24A.jpg Ben şimdi bu testten ne anlamalıyım 😭 negatif gibi ama belirtilerim de var gibi iki ay önce düşük yaptım ilaç gibi gelecekti pozitif çıksa. Emin olamadım sonuçtan
Nurrrrr Luisluis canım o testler icin sadece 3 damla idrar damlat net cıkar ama belli 2.cizgi var benimde öyle olmuştu 4 damlatmıştım ,, sabah 3 damlatınca net cıktı 🤗
Mslgnsrn Bende öyle defalarca yaptın böle çok cıktı çok umutlandım ama olmadi inşallah senin çıkar 2.5 yıldır evliyim hala bi bebeğimiz yok😥
Luisluis Nurrrrr klavyenden bal damlıyor 😀 testte 4-5 damla yazıyordu 3 damlattım böyle oldu hatta okumadan yaptım diye de kendime kızdım az damlattım diye ama pembelik yayılınca fazla olduğunu anladım
Mslgnsrn Luisluis eşimde bende doktor muanesinden geçtik hiç bi sknti çıkmadı ama işte bekliyoruz hala bisey yok
Nurrrrr Luisluis işte ordada bir çelişki var pembelik yayılmış 4 damlatsaydın kesin pembeye boyanırdı heryer neyse sabah yapınca etiketle kız merak ettirme 🤗
Seymanur0707 Luisluis kaç gün gecikti adetiniz bu testlerde çıkmaya biliyor kan verin belirti varsa☺️
Seymanur0707 Luisluis bide yaparken sabit bir yere koyup oynatmamak lazım siz kaldırmışsınız ama var gibi geldi banada
beyazguvercinim33 Luisluis test bozulmuş gibi emin olmak için kan testi yaptırın inşallah gönülüze göre olsun