Mercimeginannesii Asli48 biz izgi mila koymayı düşünüyoruz onun dışında beğendiğim isimler Asya masal öykü ilke. İzgi'nin anlamı çok hoşumuza gittiği için onda karar kıldık adaletli ve akıllı demek mila da söylmesi güzel. Onunda anlamı rusca da kibar ve nazik
lnyldr Asli48 bende tebessüm koymayı düşünüyordum ama eşim yaklaşmadı pek bende Kayra koymayı düşünüyorum anlamıda iyilik yapan büyük bir kimse 😊
Yigitaras Sare Liya koyacaz ınsalah 😍👼 Sare Hz.İbrahimin eşinin adı . Liya da sabırların en güzeldi demek . Ayrıca arapça kökenli 😊
Mineebd Asli48 biz gökçe düşünüyoruz ☺️ Oğlumun ismi görkem; görkemli gösterişli manasında. Gökçe de gösterişli, güzel demek ☺️ Bide çok duru naif bir isim gibi geliyor bana çok hoşuma gidiyo. 2. İsim arayışı içindeyiz önüne ama
kevser29 Bence de ilkim ismi çok güzel ilk kızım olsaydı bizde ilkim koyacaktık ama 12 yaşındaki kızımın ismi tanem bu kızıma hala karar veremedik.
Asli48 Bizim cinsiyetimiz daha belli değil.. EŞimle bu zamana dek hep oğlumuz olcakmış gibi düşündük ve erkek ismine çoktan karar verdik ama ben hamileliğimi öğrendiğimden beri acaba kızmı diyorum bi ön hazırlık yapıyorum 🤗🤗
Turkolog Eslem Mina Meva Bade bu isimler hoşuma gidiyor ama çok beğendiğim bir şey olmadı hala benim de.
Defnekrblt Turkolog bade içki demek kuzum ve benim bade isimli ogrencim cok zorluklar çekti ben tavsiye etmiyorum
Tgcmrt Asli48 bende hala karar veremedim Serra&Sahra yada Serra&Sena düşünüyorum ama bi yandan ece de hoşuma gidiyo 🤣
Mlkemrecre Asli48 biz Ecre ismini düşündük koyucaz kuranda 4 sürede geçiyor anlamı mükafat ödül..isim olarak konulması uygun görülmüş