Merveminali Kızlar az önce okudum apandisit ameliyatı olan biri normal Doğum yapamazmıs falan doktorları öyle söylemiş falan yazıyordu ne kadar doğru var mı başına gelen☹️ Şok oldum bende hamile kalmadan 2 ay önce ameliyat oldum 😭
Busrakivanc Merveminali 12 haftalıkken apandisit ameliyatı oldum hem genel cerrah doktoru hemde kendi doktorum hiç alakası yok dedi normal Doğumla ikisi de farklı birsey dedi şu an normal Doğum için bekliyoruz 😍
Merveminali Busrakivanc valla içime biraz su serptin bende Çarşamba gidince doktora soracağım şok oldum ama doktorlar diyince bi afalladım 🥴
Busrakivanc Merveminali bir arkadasım daha apandisit ile normal Doğum yaptı canım ordan da biliyorum kendi doktorlarımda hiç bir sıkıntı olmayacağını söyledi, belki o söyleyen doktorlar sezeryan isteklisi olabilir 🤷🏼♀️
Merveminali Busrakivanc valla kendi doktoruma sormadım henüz ama zaten perinatalog falan ve başka doktorlar diyim apandisitimi gören bi şok gibi bakıyordu şimdi onlar da geliyor aklıma inşallah bi sıkıntı olmaz hayırlısıyla