Minnos12anne Berenay bu tamamiyle siskinlik canim bnm de oyle 4 aylik hamileyim bnm karnim hic yok denecek kadar ama yemek yedgimde ve ya sulu seyler tukettigimde senin gbi oluyorum sabah uyandığında daha aZsa yemkten snra oluosan gaz olusuyo sadece ❤️
Busramerve Berenay benim de 12. haftadan itibaren böyleydi şişkinlikle göbek karışımı bir şeydi😬şimdi 6. Aydayız yine büyük🙈
Nurcan6148 Melek31 Bende 17+2 ama daha bisey yok.Kiz bebisim.Oglumdaykende 6 aydan sonra cikmisti.Vucut yapisiyla alakali herhalde.
Ssee1657 Berenay evet aynen akşamları karnım kocaman şiş oluyo galiba sindirmede zorluk çekiyoruz hamilelik hormonları sindirim hormonlarını yavaşlatıyo bence
Berenay Ozlemsel84 bende ondan cok korkuyorn iste 7 8 ayda mefes bile alamayiz smdiden boyleyse yani😑 kabizlik var evet doktora sorucam onu cok rahatsiz ediyo
Ozlemsel84 Berenay sabahları kuru kayısı ye canım aç karnına ben öyle yaptığım zamanlar daha rahat ediyorum mesela bu gün öyleydi rahat çıktım tuvalete ☺️
Berenay Melek31 yaa masallah rabbim sana bagislasin 3 gebelik diye senin erken cikmis o zamann cunku oyle oluyomus ama bizim daha ilk bize noluyosa🤣
Bebisim_1208 Berenay sendeki göbek deil cnm gaz hamileliğin göbeğinde şekli var sonuçta göbek deil o gaz gecer merak etme 1 2 haftaya fln
Birgaripgebe Berenay gaz olabilir bende de öyleydi herkes karnın ne kadar erken çıktı diyodu hatta ilerleyen haftalarda karnım bi küçüldü ben sabahın köründe tuvalete gittiğimde fark edip hüngür hüngür ağlayarak eşimi uyandırdım. :D
Berenay Kubuuu1 aksamlari evet daha cok sisiyo zaten o siskinlik oluyo ama sabahlarida var gobus o ne aksamdan kalmami😂😂😂 hareketlerini hissediyomusun?
Kubuuu1 Berenay daha değil doktorum 20. Haftadan sonra hissedersin demişti hissediyorum sanmıştım gazdir demişti 😂
Birgaripgebe Berenay valla 16. haftamda ayva kadar falan vardı gebelik öncesi dümdüzdü göbeğim :D sonra büyümeye devam etti hafta hafta normal hızda şimdi 36. haftadayız kocaman göbeğim var :D
Berenay Birgaripgebe bisy sorucam o kadar gobekle mesela siskinlik var gbimi oluyo nefes almada zorluk falan oluyomu